3 Sud Est va concerta pentru prima dată la Fălticeni: Venim cu drag la voi! Vă așteptăm pe toți!Exclusiv

3 Sud Est va concerta pentru prima dată la Fălticeni: Venim cu drag la voi! Vă așteptăm pe toți!

       Accesări: 3949

Spectacol muzical în zi de sărbătoare pentru localnici. Una dintre cele mai îndrăgite formații pop din România este invitată să concerteze în Piața „Nada Florilor”. 3 Sud Est va cânta pentru prima dată la Fălticeni, în cadrul Zilelor Municipiului.

Trioul constănțean este cap de afiș al evenimentului ce se va desfășura în perioada 13 – 21 iulie.

Concertul 3 Sud Est va avea loc duminică seara, de la ora 22, în încheierea manifestărilor organizate de Primăria Municipiului Fălticeni.

Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu promit un spectacol de zile mari, mai ales că ei vor fi acompaniați de trupa de instrumentiști de care sunt aproape nedespărțiți la concerte.

Impresarul trupei spune că va fi un concert de neuitat și că fălticenenii sunt așteptați în număr cât mai mare.

„Vom fi pentru prima dată în Fălticeni. Am trecut de câteva ori prin orașul vostru, dar, de data aceasta facem un popas pentru un concert de neuitat. Venim cu drag la voi!”, ne-a declarat Orlando Vasilescu, impresarul trupei. „Am acceptat cu plăcere invitația de a fi aici, în mijlocul vostru. Vă așteptăm pe toți, cu mic, cu mare, la concertul 3 Sud Est! Va fi o seară de neuitat, presărată cu bucurie și cântec.”

Programul muzical va include toate piesele de succes ale formației, lansate din anul 2014 și până în prezent, printre care „Emoții”, „Cine ești”, „Focul” și „Stele”, după ce trioul s-a reunit după șapte ani de pauză.

Repertoriul va include și un moment inedit, un colaj de un sfert de oră cu cele mai cunoscute melodii românești lansate în ultimii 20 de ani de diverși artiști.

Cele 60 de minute ale concertului vor fi electrizante, vor genera nostalgie și bucurie, după cum spune Orlando Vasilescu.

Fanii 3 Sud Est vor avea parte de o sesiune de autografe și fotografii cu artiștii favoriți.

Reprezentația se va încheia la ora 23, după care va urma focul de artificii.

3 Sud Est s-a înființat în anul 1997. După un deceniu de activitate, formația, apreciată de publicul tânăr, s-a desființat în anul 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014, odată cu lansarea melodiei ”Emoții”.

În primii ani, formația a reușit mai multe recorduri de vânzări, pe piața românească. Primul album s-a vândut în 200.000 de exemplare, din cele peste 800.000 comercializate până la desființarea trupei.

Reunirea membrilor formației s-a dovedit de bun augur.

Povestea de succes continuă după 2014, multe din piesele lansate fiind prezente în topurile radio și TV din țară.

ȘTIRI