200 de pasageri au așteptat ore în șir pe Aeroportul ”Ștefan Cel Mare” ca să se îmbarce pentru cursa aeriană Suceava – MilanoActualitate

200 de pasageri au așteptat ore în șir pe Aeroportul ”Ștefan Cel Mare” ca să se îmbarce pentru cursa aeriană Suceava – Milano

       Accesări: 1094

Au pierdut ore în șir pe aeroport fără să fie luați în seamă. 200 de pasageri au așteptat în zadar pe Aeroportul Internațional ”Ștefan cel Mare” ca să urce în avionul care trebuia să-i ducă de la Suceava la Milano. Cursa companiei Wizz Air din 23 octombrie a fost anulată din cauza condițiilor meteo neprielnice.

Cu toate că aerogara este dotată cu un sistem modern de navigație, ceața foarte deasă la sol a împiedicat aterizarea. Aerogara a fost survolată aproximativ 50 de minute, fără ca pilotul să reușească să aducă avionul la sol.

Aeronava s-a îndreptat spre Aeroportul din Iași, unde au fost debarcați pasagerii care veneau de la Bergamo.

Clienții rămași la Suceava, printre aceștia bătrâni dar și mame cu bebeluși, și-au exprimat nemulțumirea față de Wizz Air care nu le-a oferit alternative pentru ca ei să ajungă la destinaţie. Aproape trei ore au așteptat să primească un răspuns dar și modalitatea prin care li se va asigura drumul spre Aeroportul din Iași. Deși au trecut prin toate procedurile premergătoare îmbarcării, pasagerii s-au văzut nevoiți să se descurce cum pot pentru a ajunge în orașul italian.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Printre aceștia se aflau și câteva persoane din zona Fălticeni care au contracte de muncă în zona Milano.

Ei s-au declarat dezamăgiți de modul cum s-a gestionat situația pentru cei 200 de oameni care și-au plătit biletele. Aceștia au mai spus că, deși se dă vina pe vreme, ceața nu a apărut din senin. Lipsa unei alternative de mobilitate, dar și deficiențele de comunicare le-au caracterizat ca lipsă de respect față de pasageri.

Oamenii au cerut lămuriri și soluții la ghișeele Wizz Air.

Unii clienți reclamă faptul că nu au fost luați în seamă de reprezentanții companiei aeriene.

Cursa de duminică, pe relația Suceava-Milano, ar fi trebuit să decoleze de pe Aeroportul Internațional „Ştefan cel Mare” la ora 13.10.

ȘTIRI