20 de permise de conducere reţinute în primul weekend din luna augustActualitate

20 de permise de conducere reţinute în primul weekend din luna august

       Accesări: 64

În perioada 1-3 august 2014, Serviciul Rutier Suceava – IPJ Suceava, împreună cu biroul/formaţiunile de profil din teritoriu și sprijiniţi de agenții de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, inclusiv din cadrul secţiilor de poliţie rurală, au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ, în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic şi depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule  pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice sau nu respectă regimul legal de viteză.

Au fost constatate 4 infracţiuni, au fost reţinute 20 permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Poliţiştii au aplicat 287 de sancţiuni contravenţionale  în valoare de 87.940 lei, din care 9 pentru neacordare prioritate pietoni, 68 pentru abateri ale pietonilor, 8 pentru lipsa centuri de siguranţă şi 81 alte abateri.

Excesul de viteză şi conducerea autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice reprezintă în continuare cauzele unor accidente rutiere cu consecinţe din cele mai grave. Reamintim că trei persoane şi-au pierdut viaţa în primele trei zile ale lunii august în accidente produse pe drumurile din judeţul Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI