Un nou spațiu de joacă s-a finalizat pe strada Ana Ipătescu Local

Un nou spațiu de joacă s-a finalizat pe strada Ana Ipătescu

Pregătit pentru deschidere. Un nou loc de joacă s-a finalizat recent în Fălticeni. Spațiul este amplasat într-o oază de verdeață, la intersecția străzilor Ana Ipătescu cu Nicu Gane și va putea fi folosit abia din primăvară.

Lucrările s-au încheiat în luna decembrie, înainte de prima zapăda. Cu câteva luni îi urmă aici s-au construit câteva locuri de parcare.

La fel ca și celelalte locuri de joacă și acesta este împrejmuit, dotat cu bănci și coșuri de gunoi. Intrarea se face printr-un singur loc, de pe strada Nicu Gane, iar până la tobogan copiii au drumul de acces asfaltat. Ideea construirii spațiului pentru recreerea copiilor s-a dovedit un nou subiect de dispută în Consiliul Local, între reprezentanții PNL și PSD, după ce primarul Cătălin Coman propunea încă din vară, printr-un proiect de hotărâre, construirea acestuia în spatele Bibliotecii Municipale.

Costul amenajării locului de joacă, inclusiv al dotărilor, se ridică la 69.000 lei. Banii au fost alocați exclusiv din bugetul local. În ultimii trei ani la Fălticeni au fost date în folosință 16 locuri de joacă, în toate cartierele municipiului.

Acesta din urmă este cel de al șaptesprezecelea, spațiu aflat în spatele Bibliotecii Municipale.

ȘTIRI

error: Content is protected !!