Mălinari amendaţi cu 10.000 de lei pentru transport de material lemnos fără documente legaleSocial

Mălinari amendaţi cu 10.000 de lei pentru transport de material lemnos fără documente legale

Garda Forestieră Suceava a amendat doi bărbaţi din comuna Mălini pentru că transportau material lemnos fără să deţină documente legale.

Joi, 11 februarie, în jurul orei 3.20, o patrulă din cadrul Poliției orașului Frasin, a oprit pentru control pe DJ 177, pe raza localității, autotractorul cu semiremorcă condus de un bărbat de 29 ani și autotractorul condus de un bărbat de 35 de ani, ambii din comuna Mălini, care transportau material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, cei doi conducători auto nu dețin documente legale de proveniență și transport pentru materialul lemnos, sens în care, a fost sesizată Garda Forestieră Suceava.

În urma inventarierii materialului lemnos, de către reprezentantul Gărzii Forestiere Suceava, a rezultat faptul că, bărbatul de 29 de ani, transporta cantitatea de 41,70 m.c. lemn de lucru de esență rășinoase, iar bărbatul de 35 de ani, cantitatea de 15,55 m.c. lemn de lucru rășinoase.

Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional cu amendă în cuantum de 5.000 lei fiecare, conform Legii nr.171/2010, iar masă lemnoasă transportată în volum total de 57,25 m.c. și o valoare de 16.000 lei, a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Frasin.

ȘTIRI

Facebook Comments