Food Revolution Day la Fălticeni. Ediţia a doua la Colegiul Naţional „Nicu Gane”Special

Food Revolution Day la Fălticeni. Ediţia a doua la Colegiul Naţional „Nicu Gane”

food revolution dayAceastă mişcare pornită de bucătarul Jamie Oliver pentru a inspira şi educa oamenii, în vederea adoptării unui stil de viaţă sănătos, ia din ce în ce mai multă amploare în toată lumea, prin intermediul ambasadorilor.

Ambasadorul responsabil de evenimentele din judeţul Suceava, Camelia Ciocîrlan, tenician nutriţionist şi studentă a Facultaţii de Medicină, specializarea Nutriţie şi Dietetică, va organiza evenimentul din Fălticeni, miercuri, 20 aprilie, ora 09.00, la Colegiul Naţional “Nicu Gane”, şi va lucra cu un grup de copii din satul Dolheştii Mici, urmând ca în luna mai, când se va sărbători Food Revolution Day în toată lumea, să ia parte la o serie de evenimente în Iaşi.

“Scopul meu şi al tuturor ambasadorilor este să facem oamenii să se gândească mai mult la felul în care mănâncă, la originea produselor pe care le folosesc, la cât de mult ne afectează organismul si la cât de simplu este să gătim acasă.

Vă îndemn să gătiţi din ingredientele pe care le aveţi în grădinile şi cămările voastre, să cumpăraţi cât mai mult de la producătorii locali şi să renunţaţi la produsele procesate.

Faptul că anul trecut am avut o clasă participantă la eveniment iar anul acesta vom face evenimentul cu toţi elevii colegiului mă bucură enorm de mult şi vreau să mulţumesc grupului de elevi, domnului profesor Caulea şi doamnei director Cristina Nechifor fără de care nu era posibilă realizarea acestui eveniment ”, ne-a informat Camelia Ciocârlan, ambasador Food Revolution Day

ȘTIRI

Facebook Comments