Campanie de actualizare a contractelor de furnizare a energiei electriceUtile

Campanie de actualizare a contractelor de furnizare a energiei electrice

E.ON Energie România S.A. derulează, în această perioadă, o campanie de actualizare a contractelor de furnizare a energiei electrice la clienţii casnici din Moldova.

În conformitate cu prevederile Ordinului ANRE nr. 88/2015, toţi consumatorii furnizorului de ultima instanţă au obligaţia actualizării contractelor de furnizare a energiei electrice.

Această campanie se va desfăşura în mai multe etape, o primă etapă vizând  consumatorii casnici din mediul rural din judeţele Iaşi, Vaslui, Suceava, Botoşani, Neamţ şi Bacău. Pentru a facilita acest proces, echipe mobile ale E.ON Energie România vor fi prezente în unităţile teritorial-administrative pentru informarea şi perfectarea documentelor aferente noilor contracte de furnizare a energiei electrice.

Documentele necesare pentru actualizarea contractelor la consumatorii casnici sunt: Document care să ateste dreptul de folosinţă al spaţiului (după caz, autorizaţie de construire, contract vânzare/cumpărare, certificat moştenitor, adeverinţă eliberată de primărie, contract de închiriere etc.); Act de identitate.

Cazurile particulare vor fi analizate individual, în funcţie de specificul fiecărei situaţii.

Clienţii care doresc informaţii privind încheierea contractelor de furnizare a energiei electrice pot accesa canalele de comunicare puse la dispoziţie de E.ON Energie România: Telefonic, la unul din numerele 0800 800 366 sau 0800 800 900, apel gratuit din orice reţea de telefonie; Prin e-mail, la adresa serviciiclienti@eon-romania.ro; Prin intermediul portalului E.ON Myline (este necesara crearea unui cont de client); Prin fax, la numărul 0265 200 367; Prin poşta, la adresa OP 1, CP 10 Târgu Mureş; Prin intermediul Centrelor Relaţii Clienţi.

 

ȘTIRI

Facebook Comments